سفارش تبلیغ
صبا ویژن
ای عایشه ! فروتن باش که خداوند متعال، فروتنان را دوست می دارد و گردن کشان را دشمن می دارد. [رسول خدا صلی الله علیه و آله]

تبسم

 «اغما» مجموعه تلویزیونی که قرار است در ماه مبارک رمضان پخش شود و کارگردانی آنرا سیروس مقدم و تهیه کنندگی مرتضی جودی به عهده دارند، در ۳۰ قسمت ۳۰ دقیقه ای در گروه فیلم و سریال شبکه اول سیما ساخته می شود ادامه مطلبو داستان زندگی دکتر طه پژوهان با بازی امین تارخ را دنبال می کند که یک پزشک فوق متخصص مغز و اعصاب است. او به دلیل جراحی های موفقیت آمیزش روی رزمندگان در جبهه ها به پنجه طلا معروف است. تا اینکه روزی به دلیل بیماری حاد همسرش مولود (شیرین بینا) بر سر دو راهی قرار می گیرد. از طرفی عرف پزشکی مانع جراحی همسرش توسط او
است ولی مولود اصرار دارد که فقط توسط او جراحی شود. از سویی تنها فرزند آنها پری (نفیسه روشن) مخالف این عمل جراحی توسط پدر است. این سریال براساس نوشته ای از داریوش مختاری در حال ساخت است و بازیگرانی چون، لعیا زنگنه، ایرج نوذری، ناصر ممدوح، عبدالرضا اکبری، حامد کمیلی و لادن طباطبایی در آن به ایفای نقش می پردازند.
    اما چندی پیش در خبرها آمده بود که از طرف سازمان صدا وسیما تاکید شده است تا لعیا زنگه بازیگر نقش اول این مجموعه از پوشش چادر استفاده کند،
    تهیه‌کننده این سریال در این باره گفت: خانم لعیا زنگنه درابتدا قرار نبود چادر داشته باشند، اما در ادامه تصمیم بر این گرفته شد که اگر ایشان از چادر استفاده کنند، بهتر است.
    رضا جودی در گفت‌وگو با ایسنا، در پاسخ به این پرسش که پس از تصمیم در خصوص استفاده از چادر برای این شخصیت، چه وضعیتی برای پلان‌های گرفته شده پیش آمد؟ گفت: پس از یک هفته از شروع کار این تصمیم گرفته شد، بنابراین پلان‌های خاصی تصویربرداری نشده بود. ضمن این که شخصیت اصلی زن سریال «اغما» در فضای عمومی جامعه از چادر استفاده می‌کند و در محل کار مانتو و مقنعه به تن دارد.
    رضا جودی هم‌چنین به این تصمیم سازمان صدا و سیما که شخصیت‌های مثبت سریال‌های مناسبتی از پوشش کامل استفاده کنند را مثبت ارزیابی کرد.
    هم‌اینک تدوین این سریال هم زمان با تصویر برداری توسط خشایار موحدیان در حال انجام است و قسمت‌هایی از آن آماده به شبکه تحویل داده شده است ساخت موسیقی «اغما» را کارن همایونفر بر عهده دارد. 
    
    


روزبه ::: دوشنبه 86/6/19::: ساعت 7:39 صبح

 همه چیز از آخرین روزهای تیرماه آغاز شد، روزی که سردار رادان مهمان برنامه کوله پشتی بود، برنامه‌ای که چهارمین سال خود را پشت سر می‌گذاشت و طی این مدت توانست مخاطبان زیادی را به خود جلب کند.
    آن شب برای اولین بار یک برنامه چالشی واقعی در حوزه مسائل اجتماعی به روی آنتن می‌رود. برنامه‌ای که بیش از عوامل و مهمان برنامه، برای بیننده تلویزیونی جالب است. قسمت اول آن برنامه بازتاب‌های گسترده‌ای را به دنبال داشت، به همین خاطر نشریات و خبرگزاری‌ها به بحث درباره آن پرداختند. خیلی‌ها بر این باور بودند که شاید برنامه کوله‌پشتی دیگر اجازه پخش نداشته باشد و یا از فرزاد حسنی به عنوان مجری استفاده نشود، این شایعات زمانی قوت بیشتری گرفت که یکی از اعضای شورای نظارت بر سازمان صدا و سیما طی نامه‌ای، اعتراض خود به این برنامه و نحوه اجرای مجری آن را به ضرغامی رییس سازمان وارد کرد، اما چند روز بعد، رادان رییس پلیس تهران اعلام کرد که کسی کوله‌پشتی و حسنی را سرزنش نکند، چرا که این یک برنامه چالشی بود. این واکنش سردار جوان پلیس نشانگر رویکرد خردگرایانه ناجا با کوله‌پشتی تلقی شد.

    از طرفی پس از دعوت از قاضی سعید مرتضوی دادستان کل تهران طی دو شب برنامه و همچنین دعوت از یک مهمان دیگر که اجرای آن برعهده فرزاد حسنی بود، خیلی‌ها بر این تصور بودند که آب‌ها از آسیاب افتاده است، ضمن این‌که بین پخش چند برنامه کوله پشتی وقفه‌ای افتاد، در همان روزها، شواهد نشان از این می‌داد که مشکلی برای کوله پشتی و حسنی به وجود نخواهد آمد، ضمن آنکه یک منبع آگاه که نمی‌خواست نامش فاش شود، در همان روزها به ما گفت: مدیران سازمان از حسنی و کوله پشتی حمایت می‌کنند، اما گویا فشارها باعث شد، سازمان مواضع خود را تغییر دهد...
    
    چند روز بعد در برنامه کوله پشتی، ناگهان بینندگان تلویزیونی شاهد سیمای امیرحسین مدرس بودند که مجری برنامه کوله پشتی شد، او در ابتدای برنامه گفت «ایشان به علت بیماری قلبی قادر به اجرای برنامه زنده نیستند، اجرای زنده برای قلبش بد است». این گفته در ساعت 9 شب روی آنتن رفت، اما زمانی تعجب عموم و همچنین اصحاب رسانه و خبرگزاری‌ها بیشتر شد که یک ساعت و نیم بعد در ساعت ده و نیم شب، فرزاد حسنی به عنوان مجری برنامه زنده «من خوبم تو خوبی» در جام‌جم 2، ظاهر شد و برنامه خود را اجرا کرد (در واقع فرزاد حسنی دچار کسالت نبود)، در این باره فرزاد حسنی به ما گفت: بسیاری از اقوام من از شهرستان زنگ زدند که مشکل بیماری من چیست؟ و من در پاسخ ‌‌گفتم چنین چیزی صحت ندارد و من دارم در جام‌جم برنامه زنده اجرا می‌‌کنم. اما زمانی که فرزاد در شبی دیگر در برنامه شبکه ماهواره‌ای جام‌جم ظاهر شد و از طرفی حضور امیرحسین مدرس که کوله پشتی را اجرا کرد، این پرسش را در ذهن بینندگان تلویزیونی به وجود آورد که آیا کسالت فرزاد خوب نشده است؟ نتیجه این اتفاقات یک چیز بود یعنی فرزاد حسنی در برنامه‌های شبکه‌های سراسری داخلی، ممنوع‌الفعالیت شده و تنها می‌تواند در برنامه‌های جام‌جم، حضور پیدا کند، در این حال یکی دو شبکه ماهواره‌ای فارسی زبان که همیشه سعی می‌کنند، از آب گل‌آلود ماهی بگیرند، کوله پشتی و حسنی را سوژه قرار داده و طی چند شب به بحث درباره آن پرداختند. بررسی اتفاقات کوله پشتی چندین پرسش مهم را در ذهن آدمی ایجاد می‌کند.
     اولین پرسش این است که چرا از تریبون شبکه سوم، باید به مردم مسائل را وارونه جلوه داد، مجری آن برنامه که البته به دستور مدیران می‌گوید: فرزاد به علت کسالت، توانایی اجرای برنامه کوله پشتی را ندارد، می‌توانست اصلا چنین مسئله‌ای را عنوان نکند، آیا آنها نمی‌دانستند که فرزاد یک ساعت و نیم دیگر در «جام جم 2» برنامه‌ای زنده را اجرا خواهد کرد؟ آیا یک برنامه تلویزیونی باید دروغ گفتن را که گناه کبیره محسوب می‌‌شود به بیننده خود بیاموزد. چرا شورای نظارت در برابر این گناه کبیره سکوت کرد؟
    نکته دیگر که باید به آن اشاره داشت، این است که فرزاد حسنی از مجریان توانا و آموزش دیده انقلاب می‌باشد و از کشوری دیگر نیامده است، آیا با او که بدون عمد و قصد گفته‌هایی را بر زبان آورده باید این چنین رفتار می‌‌شد؟ در سال‌های اخیر شاهد بودیم که در همین برنامه موضوعاتی از جمله نخبگان علمی، جانبازان، خانواده شهدا، افرادی که تازه مسلمان شدند و نیز معرفی شب آرزوها در ماه رجب مورد توجه قرار گرفته است. محتوایی ارزشی، در قالبی جوان‌پسند و بسیار شیک که بی‌تردید این فضای برنامه‌سازی محصول تفکر حسنی و علی زاهدی بود که فتح باب جدیدی در برنامه‌های چالشی تلویزیون را موجب شده است و شاید به همین خاطر، کوله پشتی توانست، طرفداران زیادی را به خود جلب کند، آیا باید آن تفکرهای حسنی و پرداختن به چنین موضوعاتی به راحتی فراموش شود؟ آیا تنها به خاطر چند دیالوگ که خاصیت یک برنامه چالشی است، باید دستور به حذف او داد؟
    
    
     یک شورا و دو نظارت
    
    اما گویا مرتضی تمدن عضو کمیسیون برنامه و بودجه و از اعضای شورای نظارت بر عملکرد سازمان با واژه حذف موافق نیست، او به همکار پارلمانی ما در مجلس گفت: اصلا چنین چیزی صحت ندارد، مجری این برنامه ممنوع‌الفعالیت نشده و مطالبی را هم که در چند خبرگزاری و سایت اینترنتی از جمله «عصر ایران» از قول من نوشته شده را به شدت تکذیب می‌کنم. چرا که فرزاد حسنی را نه اخراج، نه تنبیه و نه از سقف آویزانش کرده‌اند!
    تمدن در ادامه افزود: جابه‌جایی مجریان در شبکه‌های مختلف صدا و سیما، یک امر کاملا عادی است و فرزاد حسنی از این امر مستثنی نیست، تنها یک جابه‌جایی اتفاق افتاده است، اما در همان روز حسین مظفر دیگر عضو شورای نظارت بر سازمان صدا و سیما که به شدت پیگیر حذف حسنی از کوله پشتی بود، به همکار ما گفت: تصمیم بر اخراج فرزاد حسنی، قطعا به دنبال برخورد نامناسب او با رییس پلیس تهران صورت گرفت و نوع ادبیات گفتاری وی که تضعیف طرح امنیت ملی را در پی داشت بود، او در ادامه افزود: برکناری حسنی از کوله پشتی برآمد از نظرات عموم جامعه بود که رییس سازمان هم به این نظر احترام گذاشت. او اضافه کرد که اگر در صدا و سیما، با موردی که به نوعی اشکال محسوب می‌شود و یا این‌که مغایر با اراده عمومی باشد، برخورد شود، این معنا را می‌دهد که به نظر عموم جامعه، احترام گذاشته شده است.
    مظفر در شرایطی این گفته‌ها را بر زبان آورد که حاضر به پاسخگویی به دیگر پرسش‌های ما نشد، از جمله این‌که اعضای محترم شورای نظارت در طی این فرصت کم چگونه دیدگاه مردم برای حذف حسنی را به دست آوردند؟ آیا بهتر نبود که این عضو شورای نظارت بر سازمان در یک برنامه تلویزیونی و با زبان رسانه با مردم صحبت می‌کرد و دلایل حذف حسنی را بیان می‌کرد!
    آیا نباید به مخاطب رسانه احترام گذاشت؟ اگر مجری برنامه تلویزیونی از نظر اخلاقی و... صلاحیت اجرای برنامه را ندارد چرا با مدیری که او را انتخاب کرده، برخوردی نمی‌شود؟
     به نظر می‌‌‌رسد هنوز پس از گذشت سال‌ها از پخش چنین برنامه‌های چالشی، ظرفیت‌های رسانه‌ای ما افزایش نیافته و به عبارتی نتوانستیم، تمرین و وفق دادن خود با آن را به درستی انجام دهیم، همان طور که در طی سال‌های اخیر، تمرین دموکراسی و رفتار مدنی را از جامعه و مسئولان شاهد بودیم، تمرین یاد گرفتن فرهنگ رانندگی، تمرین درست برخورد کردن، درست عبادت کردن، درست مداحی کردن، درست عزاداری کردن را انجام داده‌ایم و به نتیجه هم رسیدیم، چرا که این‌گونه تمرینات باعث شد که مردم دیگر برخلاف گذشته به قوانین رانندگی بیشتر احترام بگذارند، کمربندهای ایمنی خود را دیگر طبق عادت ببندند و... اما آیا آمده‌ایم ظرفیت‌های خودمان را در چنین برنامه‌های چالشی بالا ببریم، همان طور که طی سال‌های اخیر شاهد بودیم، در برنامه 90، چالشی‌ترین برنامه‌ ورزشی که روی آنتن می‌رود، خیلی‌ها مقابل انتقاد، جبهه می‌گیرند و تنها توقع دارند که از آنان تعریف شود، اما باید قبول کرد که در برخورد با این‌گونه مسائل دچار ضعف هستیم و احتیاج به تمرین و ممارست بیشتری داریم، همان گونه که در خیلی از بخش‌های دیگر چنین مسئله‌ای حاکم شد، اگر به یاد داشته باشید تا 20 سال پیش، موسیقی پاپ یا جوان‌پسند در برنامه‌های تلویزیونی به کلی ممنوع بود، اما با گذشت زمان و تولید فکر در عرصه موسیقی، اکنون موسیقی پاپ در کنار موسیقی سنتی، از شبکه‌های مختلف پخش می‌شود.
    اجازه دهید دوباره به موضوع کوله پشتی برگردیم. به واقع مقصر چه کسی است؟ فرزاد حسنی، رییس پلیس تهران، علی زاهدی تهیه‌کننده کوله پشتی، حاج علی‌اصغر پورمحمدی، مدیر اجتماعی شبکه سوم، مظفر و شورای نظارت بر سازمان... نه، هیچ کدام مقصر نیستند، چون اگر ظرفیت‌های رسانه‌ای‌مان پایین نبود و از طرفی برخورد رسانه‌ای با این قبیل موضوعات را می‌دانستیم، به راحتی می‌توانستیم با چنین موضوعاتی برخوردی درست و از روی منطق داشته باشیم. این برنامه نه تنها یک تهدید برای طرح امنیت اجتماعی نبود بلکه فرصتی برای بهسازی و اصلاح آن تلقی می‌شد. به یاد دارم که رضا رشیدپور در زمان پخش برنامه شب شیشه‌ای به ما می‌گفت: «با این‌که بیشتر مهمانان ما شخصیت‌های هنری و ورزشی بودند، اما از آن‌جا که یک برنامه چالشی را پخش می‌کردیم، استرس و فشار زیادی به ما وارد می‌شد، تا این‌که خدای ناکرده گاف ندهیم و با اعتراض اقشار مختلف مواجه شویم.» آنهایی که از نزدیک با تهیه‌کننده شب شیشه‌ای «محمد قنبری» آشنا هستند می‌گویند: از آن‌جا که این برنامه چالشی بود، طی این چند ماه قنبری به اندازه ده سال شکسته شده است! باید قبول کرد که ساخت چنین برنامه‌هایی با توجه به شرایط جامعه ما کاری دشوار است.
     اما برعکس درکشورهای دیگر، چنین برنامه‌هایی از طرفداران بی‌شماری برخوردار هستند و کسی نسبت به این‌گونه برنامه‌ها موضع نمی‌‌گیرد. چرا که مردم دوست دارند به راحتی، اما با زبان رسانه، مقابل یکدیگر به بحث و مجادله و البته گفتگو بپردازند. از این رو ما هم باید اقدام به چنین کاری کنیم. تفکر کنیم و در مسیر تغییر قرار گیریم و بدانیم که در برخورد با این‌گونه اتفاقات، حذف یک مجری و یا تهیه‌کننده نمی‌‌تواند راه حل مناسبی باشد. به نظر شما، گفته‌های فرزاد حسنی از کسی که به مالک اشتر فرمانده سپاه امام علی(ع) توهین کرد و یا کسی که به خود حضرت بی‌احترامی کرد و شخصی که برای امام اشعاری به دور از شان سرود، بدتر بود؟رفتار آن بزرگواران با خاطیان چگونه بود و رفتار ما چگونه؟
    
    نکته دیگری که باید در این مقال به آن اشاره داشت، رفتار درست رسانه‌ای برگرفته از رفتار علوی است. امیرحسین مدرس پس از اجرا در کوله پشتی برای این‌که از پاسخگویی به خبرنگاران دوری کند به هیچ کدام از تلفن‌ها پاسخ نمی‌دهد، درست مثل علی زاهدی تهیه‌کننده کوله پشتی، فرزاد حسنی هم همراه خود را از دسترس خارج کرده و پاسخگوی تلفن‌های منزل هم نیست، گرچه پس از دوهفته تماس‌های مکرر، سرانجام توانستیم، توسط یکی از دوستان مشترک با او صحبت کنیم و پاسخ‌های او را بشنویم که به رسم امانت پیش ما محفوظ است، اما باید اشاره داشت که عملکرد فرزاد پس از این اتفاقات را حرفه‌ای و رسانه‌ای نمی‌دانیم. چرا که او باید با چنین موضوعی، با زبان رسانه برخورد کرده و مهر سکوت را بشکند. همان طور که اعضای شورای عملکرد بر سازمان صدا و سیما هم باید با استفاده از تریبون رسانه‌ای چون تلویزیون سعی در مقام پاسخ بر می‌آمدند، اصلا چه اشکالی داشت که یک شب خود حسنی و یا مظفر مهمان کوله پشتی می‌شدند و به ابهامات پاسخ می‌دادند، آیا بهتر نبود، فرزاد حسنی با استفاده از همین زبان رسانه و در برنامه کوله‌پشتی، درباره انتقادهای وارده به پوشش و اجرای خودش پاسخ می‌داد؟ مردم حق دارند، واقعیت‌ها را بدانند آیا بهتر نبود آقای مظفر که بی‌تردید از خانواده‌ای دلسوخته، ارزشی و از نیروهای دردمند ایران اسلامی است، با استفاده از رسانه به مردم می‌گفت: چه طور به یک جمع‌بندی مردمی رسیده‌اند که فرزاد حسنی از کوله پشتی و حضور در برنامه شبکه‌های داخلی تا اطلاع ثانوی حذف شود؟ درست مثل موضوع طرح تجمیع انتخابات که چند شب بعد ایشان در گفتگوی ویژه خبری، مخاطبان تلویزیونی را با منطق و زبان رسانه با دلایل تصویب این طرح آشنا کردند. کدام بهتر است گفتگو یا حذف و کنار گذاشتن؟ تا چه زمانی باید به جای مردم صحبت کرد و از طرف مردم نتیجه‌گیری نمود و به جای آنها تصمیم‌گیری کنیم.
    ممنوع‌الکارشدن یک مجری و حذف فیزیکی یک فرد به مانند لغو امتیاز یک نشریه است، به نظر شما گوینده یا مجری در چنین مواردی هیچ راه بازگشتی نباید داشته باشد، چه بهتر که شورای نظارت در چنین شرایطی از خود یک برخورد رسانه‌ای نشان می‌داد، چرا که با رسانه باید با زبان خود رسانه صحبت کرد، صدا و سیما یک واحد صنعتی، اقتصادی، بازرگانی و یا کشاورزی نیست، به فرموده امام خمینی(ره) تلویزیون، چون یک دانشگاه است. پس طبیعی است که نظارت دانشگاهی با نظارت مکانیکی و یا صنعتی متفاوت است. نظارت رسانه‌ای، جنس رسانه‌ای و رفتار و برخورد با زبان خود را می‌‌طلبد.
    در تلاش هستیم تا با دعوت از آقایان تمدن، سردار رادان و فرزاد حسنی در دفتر نشریه به یک جمع‌بندی درست و منطقی درباره این موضوع برسیم که به خاطر شرایط چاپ و کمی وقت و همچنین مشغله‌ بعضی از این افراد موفق به چنین کاری تا زمان نگارش این مطلب نشدیم. اگرچه هنوز ناامید نیستیم. شاید وقتی دیگر و...
    
    



روزبه ::: دوشنبه 86/6/19::: ساعت 7:25 صبح



مرفاوی و ورمزیار همه‌کار شدند
    حجازی بی‌کار


    
    
    
    
    تمرین تیم فوتبال استقلال تهران پس از پیروزی بر شیرین فراز کرمانشاه بعدازظهر دیروز زیرنظر مرفاوی و ورمرزیار برگزار شد و حجازی نظاره گر بود‌.
ادامه مطلب...


روزبه ::: یکشنبه 86/6/18::: ساعت 1:18 عصر

آقاى‌ دایی! خودت‌ را گول‌ نزن‌
على‌ دایی، سرمربى‌ سایپا بعد از تساوى‌ تیمش‌ مقابل‌ ذوب‌آهن‌ گفت:ادامه مطلب...


روزبه ::: یکشنبه 86/6/18::: ساعت 1:15 عصر

چگونه نام همسر اول را از شناسنامه حذف کنیم

در صورتی که فردی برای بار دوم ازدواج کند، می‌توا‌ند اسم همسر اول خود را که با وی زندگی هم کرده است، ظرف مدت یک هفته تا 10 روز از شناسنامه خود خارج کند. فرد بعد از ازدواج دوم می‌تواند به ثبت احوال محل سکونت خود مراجعه و تقاضای حذف اسم همسر سابق خود (‌که با وی زندگی هم کرده است)، را از شناسنامه‌اش ارائه کند.

فرد بعد از ازدواج دوم می‌تواند به ثبت احوال محل سکونت خود مراجعه و تقاضای حذف اسم همسر سابق خود (‌که با وی زندگی هم کرده است)، را از شناسنامه‌اش ارائه کند.

معاون حقوقی و سجلی سازمان ثبت احوال کشور گفت: در صورتی که فردی برای بار دوم ازدواج کند، می‌توا‌ند اسم همسر اول خود را که با وی زندگی هم کرده است، ظرف مدت یک هفته تا 10 روز از شناسنامه خود خارج کند.

سعید عبودی در گفت‌وگو با فارس در پاسخ به این پرسش که اگر فردی برای بار دوم ازدواج کند، چگونه می‌تواند اسم همسر اول خود را از شناسنامه‌اش خارج کند؟ گفت: ثبت احوال قانوناً موظف است، آخرین سابقه ازدواج و طلاق افراد را در شناسنامه درج کند.

معاون حقوقی و سجلی سازمان ثبت احوال کشور ادامه داد: فرد بعد از ازدواج دوم می‌تواند به ثبت احوال محل سکونت خود مراجعه و تقاضای حذف اسم همسر سابق خود (‌که با وی زندگی هم کرده است)، را از شناسنامه‌اش ارائه کند.

وی خاطرنشان کرد: اگر محل سکونت فرد با محل صدور شناسنامه‌اش یکی باشد، یک هفته تا 10 روز بیش‌تر زمان برای حذف اسم همسر اول لازم نیست‌ ولی اگر محل صدور شناسنامه شهرستان دیگری باشد، زمان بیش‌تری صرف خواهد شد




روزبه ::: یکشنبه 86/6/18::: ساعت 7:58 صبح

برسی گوشی N 95

شبکه HSDPA / GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 ادامه مطلب...


روزبه ::: یکشنبه 86/6/18::: ساعت 7:54 صبح



خانه پروفسور حسابی در گروی بانک!


    
    
    
    ایرج حسابی فرزند پروفسور سید محمود حسابی گفت: "پروفسور حسابی برای تحقیقات اقدام به اخذ وام 48 میلیون تومانی از بانک کرده بود که به دلیل عدم بازپرداخت، منزل وی در گروی بانک باقی مانده است.

    ادامه مطلب...


روزبه ::: یکشنبه 86/6/18::: ساعت 7:42 صبح




از پانزدهم شهریور تا اول مهــــر بر شما چه خواهد گذشت؟


    
    
    فروردین
    نگاه مردم به کارها و رفتار شما مهم است. نمی‌توان سر خود را در برف فرو کرد و اندیشید که چون ما هیچ‌کس را نمی‌بینیم دیگران هم ما را نمی‌بینند. قضاوت مردم مهم است و باید به آن احترام گذاشت. سعی کنید به فعالیت‌های فکری خود کمی استراحت دهید، آنها را دسته‌بندی و منظم کنید. تا وقتی که فکر شما خسته باشد، احساس خستگی و کوفتگی در جسم شما خواهد بود.در زندگی شما هیچ کمبودی وجود ندارد. با کمک همسرتان می‌توانید یک زندگی بی‌عیب و نقص بسازید. فراموش نکنید که همیشه باید روی کمک دیگران حساب کرد. هیچ کاری را نمی‌توان با تکیه بر فردیت محض به نحو احسن انجام داد.
    
    اردیبهشت
    برنامه‌های جالب شما برای خیلی‌ها می‌تواند جذاب باشد اما شما در میان همه این شیفتگان به یک یا دو دوست وفادار و صمیمی احتیاج دارید که در سخت‌ترین شرایط تنهایتان نگذارند.مسائل عاطفی شما در این ماه ممکن است شبیه کلاف سردرگمی شود که سر رشته آن از دستتان خواهد رفت... اما نگران نباشید، حتی یک کلاف سردرگم را هم می‌شود باز کرد و سر نخ را پیدا کرد.در چند روز آینده، حتی‌المقدور روشن عمل کنید. ممکن است در روزهای آخر این ماه تا حدی حسرت گذشته‌ها را بخورید ولی بهتر است اجازه ندهید که خاطرات تلخ گذشته، خلق و خویتان را تنگ کند. تا اواخر این هفته با سرعت هر چه تمام به پیشروی ادامه دهید.
    
    
    خرداد
    نباید به این زودی مایوس و پشیمان شد. فراموش نکنید که افکار مهم برای تحقق خود احتیاج به گذشت زمان دارند. بنابراین باید صبر و حوصله داشت و از شتابزدگی پرهیز کرد. در آغاز این هفته افزودن کمی تنوع و سرگرمی به زندگی‌تان، اصلا عمل اشتباهی به حساب نمی‌آید. ممکن است در اواخر این ماه نسبت به عشق، برخوردی بدبینانه پیش بگیرید و بعد، خیلی زود به یاد می‌آورید که اصلا آمادگی مواجهه با مشکلات ناشی از این برخورد را ندارید. به احتمال زیاد در این دو هفته در مورد روابط دوستانه‌تان نیاز دارید اوقات بیشتری صرف کنید.اگر قصد دارید کانون توجهات را به خودتان اختصاص دهید مراقب باشید که اطرافیانتان می‌دانند قصد و نیت واقعی شما چیست و دچار سوءتفاهم نشوند.
    
    
    تیر
    مراقب رفتار و حرف‌های خود باشید. باید دیپلماسی قوی و کارآمدی داشته باشید تا بتوانید مصالح و منافع خود را از لابه‌لای این روابط پیچ در پیچ تامین نمایید.
    در شروع، توجهتان به افراد منحصر به فرد و غیرمتعارف جلب می‌شود. این روزها در رابطه با یک موضوع کاری تعهدات لازم را زیاد به کار نبرید. نباید به واسطه جلب توجه بسیار، طرف مقابلتان را از خود برنجانید ولی اگر بی‌تاب هستید همه چیز به نفعتان خواهد بود تا زمانی که پای عشق به میان می‌آید.
    برخورد بدبینانه را کنار بگذارید. به هر حال باید روزی به آنها بها بدهید، پس چرا حالا این کار را نمی‌کنید؟
    
    
    مرداد
    گذشته را نباید فراموش کرد باید آنها را مرور کرد و درس‌های تازه آموخت. کسی که خود را در گذشته محبوس می‌کند از کاروان زندگی عقب می‌ماند و کسی که از آن درس می‌گیرد موفق خواهد شد. در آغاز این ماه آشنایی و ملاقات با افراد جدید و غریبه برایتان جالب و مهیج خواهد بود. همچنان خواستار آزادی‌تان هستید. در این هفته تبدیل به فردی حساس و با ملاحظه خواهید شد، فقط مراقب باشید که به وابستگی بیش از حد منجر شود. هر هدفی را جدی نگیرید. خوشبختانه در این دو هفته ارتباط‌گیری با احساستان برایتان آسان خواهد بود. فقط سعی کنید هر چه از فکرتان می‌گذرد را به زبان نیاورید!
    
    شهریور
    شما را متهم می‌کنند که رفت و آمد زیادی دارید. خشم و عصبانیت شما بی‌مورد است. آدمی باید به اندازه توان، دست‌های خود را گشاده کند. اعتدال و میانه‌روی همیشه بهترین راه حل خواهد بود. شما اصلا خواهان درگیری با این و آن نیستید... ولی یکی از دوستان قدیمی باعث می‌شود که روی تصمیم‌گیری‌هایتان تجدیدنظری داشته باشید. در این ماه به واسطه یک عشق (یا تشدید یک مسئله عاطفی) رویاپردازی می‌کنید. حواستان جمع باشد که کورکورانه دست به بروز عواطف خود نزنید. اگر ازدواج کرده‌اید لجبازی را کنار گذاشته تا دچار مشکل نشوید.
    
    مهر
    باید بدانید که نمی‌توان آزادی و اختیار هیچ‌کس را محدود کرد. شاید بتوان پرنده‌ای را برای چند روز در قفس زندانی کرد اما مطمئن باشید کسی که پرنده‌ای را زندانی می‌کند خود نیز زندانبان او خواهد بود، نه عاشق او.
     اگر مجرد هستید این روزها فرصت خوبیست تا به ماجراجویی و خطر کردن بپردازید. همچنان به دنبال تجربه جدیدی خواهید بود، هرگز از جستجو برای یافتن همسر مورد علاقه‌تان دست نکشید.
    با پیشنهاد یک مسافرت مواجه می‌شوید. بهتر است قبول کنید. تفریح و بودن با دوستان، می‌تواند فرصت خوبی برای ترمیم روحیه‌تان باشد.
    
    آبان
    اینک دوره آشتی و صلح فرا رسیده است. پس شما هم بهتر است این فرصت را غنیمت شمرده و بکوشید تا بعضی از دوستی‌ها را ترمیم کنید. دل‌های شکسته را باید به دست آورد و دوباره پیوند زد.پولی را که مدت‌هاست انتظار بازگشتش را دارید، خیلی ناخواسته به دستتان می‌رسد. اگر منتظر گرفتن وام یا مساعده هستید، امیدوار باشید که با آن موافقت خواهد شد. اجازه بدهید مسئله‌ای که ذهن شما را به شدت به خود درگیر کرده، با مرور زمان نرم و حل شود. اصرار بی‌جا به یکی از افرادی که خیال می‌کنید می‌تواند در پیشبرد کارتان موثر باشد، فقط می‌تواند تسهیل امور را به تعویق بیندازد.
    
    آذر
    خبر مهمی می‌رسد که بسیار مسرت‌بخش خواهد بود. از قدیم گفته‌اند «تو نیکی می‌کن و در دجله انداز...» این مسئله نشان می‌دهد که امدادهای غیبی از جایی می‌رسد که هرگز تصورش را هم نمی‌کردید. سخت مشغول روابط دوستانه خواهید بود. اما چند روزی هم هست که دلتان می‌خواهد در لاک انزوای خود باشید و هیچ کدام از دوستان را نبینید.
    گاهی اوقات، انسان به تنهایی نیاز دارد اما یادتان باشد که ادامه این روند، حلقه دوستان و آشنایان را از اطراف خود می‌‌راند.
    بهتر است زمانی که انرژی مثبتی در خود نمی‌بینید، با هیچ‌کس قرار ملاقات نگذارید...
    
    دی
    سعی کنید با تقویت روحیه خود از حجم مشکلات بکاهید. وقتی آدمی از کاهی کوهی می‌سازد خود را برابر مشکلات ناتوان می‌بیند. مطمئن باشید قدرت و توانایی شما در انجام کارها، خیلی بیشتر از این حرف‌هاست.
    به محض این‌که باور کردید یکی از اطرافیانتان قابل اعتماد است، سفره دل خود را برای او نگشایید... ممکن است بعدا پشیمان شوید.
    چند وقتی است که منتظر خبر خوشی هستید، شاید پیدا شدن گمشده‌ای. امیدوار باشید که گم کرده خود را به زودی پیدا خواهید کرد.
    اما زمانی که او را پیدا کردید سعی کنید دیگر به یاد خاطرات گذشته‌تان نیفتید.
    
    بهمن
    دوستی قدیمی از شما طلب کمک می‌کند. نباید دست او را رد کرد.مسافری از راه می‌رسد که مدت‌ها منتظرش بودید. ممکن است مسافر شما، نوزادی باشد که برای آمدنش لحظه‌شماری می‌کردید.اگر مجرد هستید و با پیشنهاد ازدواج تازه‌ای مواجه شده‌اید، شتاب زده عمل نکنید. بدون مشورت جواب رد ندهید! کمی بیشتر فکر کنید. طالع شما در این پانزده روز درخشان است. ستاره بخت و اقبالتان بلند می‌باشد. فقط کافیست چشم‌هایتان را خوب باز کنید و کمی از سطح توقعات خود بکاهید.صبر و بردباری، همیشه هم کلید حل مشکلات نیست. بعضی از مواقع، تلاش آدمی باید خیلی بیشتر از این باشد. اگر برای رسیدن به آرزوهایتان به کوچه‌های بن‌بست رسیدید، مسیرهای دیگر را هم انتخاب کنید.
    
    اسفند
    سعی کنید از زاویه مثبتی به مسائل پیرامون خود توجه کنید. منفی‌بافی جز یاس و سرخوردگی چیزی به بار نمی‌آورد و توان و استقامت شما را در برابر مشکلات کاهش می‌دهد.شما معمولا عادت ندارید سر مسائل مختلف با دیگران بحث و جدل راه بیندازید اما در این چند روز، مسئله‌ای برایتان پیش می‌آید که اگر در قبال آن سکوت کنید، سکوت شما علامت رضایتتان تلقی می‌شود و ممکن است بعدا پشیمان شوید.در اختلافی که میان دوستان یا خانواده‌تان پیش آمده و از شما کمک خواسته شده لطفا طرف حق را بگیرید. اجازه ندهید احساس و عواطفتان بر منطقتان بچربد.منتظر باشید تا در چند روز آینده، از طرف یکی از نزدیک‌ترین بستگانتان، غافلگیر شوید. احساس شادی در کمین شماست.
    
    



روزبه ::: شنبه 86/6/17::: ساعت 12:4 عصر


۱۶ شهریور ۱۳۸۶

شیرین احمدنیا استادیار دانشگاه علامه طباطبایى در وبلاگش می نویسد؛ یک روزنامه ی امریکایی به نام Columbus Dispatch کاریکاتوری از ایران منتشر کرده و کل ایران را در قالب یک مجرای فاضلاب به تصویر کشیده و ایرانیان را نیز سوسک هایی که در آن در رفت و آمدند.

Image




روزبه ::: شنبه 86/6/17::: ساعت 12:3 عصر

<      1   2   3      >
 
لیست کل یادداشت های این وبلاگ
>> بازدیدهای وبلاگ <<
بازدید امروز: 8


بازدید دیروز: 2


کل بازدید :13227
 
 >>اوقات شرعی <<
 
>> درباره خودم<<
 
>>آرشیو شده ها<<
 
>>لوگوی دوستان<<
 
>>اشتراک در خبرنامه<<